rhynn 2008.11.30. 16:00

Iron Man 2 hírek

Beindult a kreatív munka az Iron Man folytatásának elkészüléséhez, s ennek köszönhetően egyre érdekesebb neveket hallani a film kapcsán. A Wizard magazin összegyűjtötte a legfontosabb infókat:

Eredetileg 2010 áprilisában lett volna a bemutató, de a kiadó május 7-re tolta. A film készítői nem örülnek, hisz ez nagyon kevés időt hagy nekik az előkészületekre.

Terrence Howard, az egyik főszereplő nem fog szerepelni a második részben. Arról pletykálnak, hogy ő bizony többet keresett, mint RDJ az első rész során, s a másodikban sem akart visszavenni a fizetéséből. Helyette Don Cheadle érkezik, aki szintén nagy reménység.

A film középpontjában Tony Stark alkoholizmusa fog állni, bár többen is tiltakoznak, tekintve, hogy RDJ korábban épp ilyen problémákkal küzdött.

Az ellenfelekről még biztosat nem tudni, várható Tony nagy ellensége a képregényekből: a Mandarin, de a rendező úgy képzeli el, hogy ő csak keveset fog szerepelni, a háttérből terrorizál mindenkit, akárcsak Palpatine Szenátor a Star Warsban.

Az írók közé csatlakozott RDJ kérésére Justin Theroux (Trópusi Vihar), Shane Black (Halálos Fegyver, Kiss Kiss Bang Bang) és J. Robert Oppenheimer is beszállhat valamilyen módon.

Hogy kik lehetnek az új szereplők?

Viggo Mortensen alakíthatja Crimson Dynamot, Stark orosz ellenfelét. Szerepe szerint Anton Vanko professzor egy hasonló páncélt készítene, mint Tony Stark, folytatva ezzel a Hidegháborút. Jon Favreau rendező Chow Yun Fat-et szeretné a Mandarin szerepében látni, aki 10 földönkívüli varázsgyűrű segítségével keserítené meg alkoholista szuperhősünk életét. Ed Harris lehetne Tony Stark édesapja, akit egy Captain America-crossover-flashback-ben láthatnánk, jönne természetesenen Samuel L. Jackson, mint Nick Fury, ahogy az első rész végén is, persze csak egy rövid szerepre, mert a Marvel üzleti érdeke megkívánja. Mila Jovovich mint a Fekete Özvegy kiváló választás lenne, ráadásul a Resident Evilben hasonló szerepet is eljátszott és talán Jack Nicholson is beférne. Szép tervek, mondhatom.

Címkék:film comic 1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://rhynnhosei.blog.hu/api/trackback/id/tr87795883

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.01.08. 21:31:00

Ma új hír jött, ezek szerint Vörös Dinamó szerepére Mickey Rourke-ot szerződtetnék.
süti beállítások módosítása