rhynn 2008.11.10. 15:00

Melyikük a nagyobb marha?

Ismét politizálni fogok, előre is elnézést kérek, de már felháborít, ami a napokban történik a szlovák-magyar határ mentén! Szó se róla, Slota és Fico eddig is kitettek magukért, gyakorlatilag ránk hárították saját belső gondjaikat: Nekünk is szar, de a magyaroknál még rosszabb a helyzet... Mondták, amiben részben igazuk is volt. Nem volt ez más, mint porhintés, a felelősség lerázása, figyelemelterelés, egészen két héttel ezelőttig. Ment a provokáció, de süket fülekre talált.

Ekkor azonban elszabadult a pokol: a magyar futballszurkolók az interneten szervezkedni kezdtek, hogy közösen fradista az újpestivel, debreceni a nyíregyházival kimennek a dunaszerdahelyi pályára, s jól megmutatják a szlovákoknak, mi a magyar virtus!

A híradások szerint fórumokon, honlapokon hadat is üzentek a mindenre kapható Slovan drukkereknek, így a rendőrök is szervezkedni kezdtek. Álruhás magyar nyomozók is kimentek, hogy felügyeljék a helyzetet. Aztán tudjuk, mi történt, a Szlovák kommandósok rövid bemelegítés után (pár összevert Slovan drukker) jól elpáholták a magyarokat. Több se kellett, megindul a nyílt háború, melyet nem részleteznék, csak néhány fontosabb elemét idézném fel:

- Nyíregyházán a szurkolók a szünetben (!) bementek az öltözőbe (!) felszólítva saját (!) csapatuk játékosait, hogy a dunaszerdahelyi eseményekre tekintettel, ne álljanak ki a második félidőre. (van ezeknek eszük? megvertek pár kollégát, s ezért még kapjon is ki a csapat?)

- Fico a magyarokat okolta. Gyurcsány jól kiosztotta az Európai Parlamentben őt, erre Fico ledobta a fordítógépet a füléből... (Azt a két arcot örökre megjegyzem! Szép volt, Feri!)

- Slota a helyi BT-t kérte meg, hogy védje meg országát a magyarok nyilaitól. Majd szólt a Román és Szerb vezetőknek, hogy ugyanmár, visszahozhatnák a Kis-Antantot.

- A magyar válasz se maradt el! A hatvannégy vármegye átruccant szlovákiába, hogy megünnepelje a bécsi döntést (amelynek értelmében Magyarország 38-ban visszakapott némi területet), le is csukták őket. Valahogy a megveretés elmaradt...

- A Jobbik nevű gittegylet határlezárásokat kezdett (már nincs is határ, basszus!), hogy még jobban felhergelje a szlovákokat.

- Nemzeti futballhuligán-szövetség alakult, hogy még jjobban felléphessenek a szlovákok ellen.

Ezek után, elgondolkodom, hogy melyik fél a nagyobb marha? Nem elég, hogy teljesen hülye az egyik fél, a másiknak még provokálnia is kell?

Címkék:politika Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rhynnhosei.blog.hu/api/trackback/id/tr15761544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása