rhynn 2009.03.07. 09:32

Újabb médiahack Magyarországon?

Évekkel ezelőtt volt egy ismertebb személyiség a Magyar Rádióban, név szerint Baráth József. Őt a Magyar Rádió akkori vezetése nemkívánatosnak minősítette, s eltávolította a magyar médiából...

Nem egészen öt esztendővel később előtűnik egy indiai származású természetgyógyász, jós, vagy mittudoménmi, tökéletes magyarsággal, s berobban a magyar médiába. Honnan szedték elő? Hol tanult így meg magyarul, amikor másoknak 20-30 év sem elég, hogy ennyire jól beszéljenek. És hogy kerül egy jós a tévébe? Megverni a Mónika Show-t nem egyszerű, komoly szakmai felkészültség kell hozzá. (Most komolyan). És mi az ő neve? Joshi Bharat. Azaz Józsi Barát, ahogy mindenki hívja... Barát Józsi... Baráth József. Hm...

Egy volt interjúalanyával beszélgettem, s ő vetette fel ezt az érdekességet. Kinézetre és orgánumra meglehetősen hasonló a két személyiség, s profizmusuk is alátámasztja ezt a teóriát.

Ugyanakkor az elmélet ellen szól, hogy ez esetben NAGYON sok embert kellene elcsendesíteni, hogy egy ekkora átverés ne derüljön ki.

Némi smink és szolárium csodákra lehet képes. De nézzük is a képeket. (Baráth Józsefről csak egyet találtam)

Kiváncsi lennék a véleményetekre!

Szerintem sokkoló a hasonlóság.

 

 

 

Címkék:médiahack komment 8 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://rhynnhosei.blog.hu/api/trackback/id/tr75986802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

LouiS 2009.03.07. 09:46:39

Ekkora baromságot :) Azért, mert mindketten szemüvegesek és van szakálluk?

JB-vel egyébként simán összefuthatsz a városban is, a bőrszíne ugyanolyan, mint a tévében és a fotón - nyilván minden nap szolizik és a sarki fűszereshez is sminkelve megy le.

Plusz, ha kicsit is figyeled a beszédmódját, akkor azért elő-előfordul, hogy hibázik, rosszul mond ki egy szót, stb.

Ja, és itt él vagy 20 éve (a héten pont mondott is erről valamit, hogy miként keveredett Magyaroszágra) - a jól tud magyarulhoz meg csak annyit, hogy némelyik kínai büfés simán ver egy-két tévés személyiséget - már ami a szép magyar beszédet illeti.

LouiS 2009.03.07. 09:48:46

Még valami: JB jóval a tv2 előtt (talán még nem is voltak meg a kertévék) már szerepelt itt-ott rádióban - lehet, hogy rosszul emlékszem, de anno a Juventuson futott vasárnap éjjel Csiszár Jenő Apukám világa, és ott volt megmondóember - de mondom, lehet, hogy rosszul emlékszem (a Juventus viszont biztos :) ).

rhynn · http://comicbooks.blog.hu 2009.03.07. 09:50:17

:) nyiván nem egyszer szolizott, folyamatosan kell neki.

Amúgy láttunk már bérgyilkost, aki másnap már a metróaluljáróban árulgatott...

WoodrowWilson 2009.03.07. 13:05:46

Kár, hogy BarátJózsi jóval öregebb(nek látszik), mint az indiai fószer.

Martin Astin 2009.03.07. 14:54:12

Legjobb bejegyzés. Ever.
A vicc, hogy a tv2-ből még ezt ki bőven kinézem, aljabanda.

Go Gunners!

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2009.03.07. 19:12:55

Barát József még mindig aktív újságíró, most épp a 168 óránál...

nyomasek_bobo · http://sopron.e-cafe.hu 2009.03.08. 05:10:44

Ugyan már, lárifári!

Joshi a titkos indiai féltestvér lesz! Anyjuk még az 50-es években dezertált, és kalandos utazásai során a Távol-Keleten kötött ki. De ott rabszolga sorsba került, és a gonosz földesúr, Leoncio megrontotta és magával hurcolta Dél-Amerikába. Sajnos a malária pár évvel a szülés után elvitte. A kis Joshit élt a szegény szolgáló, Isaura rokonai nevelték fel, majd fiatalon "hazaszökött" Indiába. Ott vette észre, hogy csak Kőrösi Csoma Sándor félvér leszármazottjainak van hozzá hasonló akcentusa. Miután így fény derült valódi származására, ösztöndíjasként felvételt nyert az ELTE telepátia-média szakára. Elvégzése után sokáig gyorséttermekben dolgozott, mígnem egy szép napon a tv2 egyik ki nem rúgot statisztakufárja fel nem fedezte. Innentől ismert a története..

rhynn · http://comicbooks.blog.hu 2009.03.08. 11:23:55

Természetsen csak ironizáltam, ha valakinek nem esett volna le, a név meg a külső hasonlóság alapján. :)
süti beállítások módosítása