rhynn 2010.05.20. 09:36

A Denevér Barlangjában

Az elmúlt napokban nagyon dolgoztam egy új projekten, melynek ideiglenes neve a The Batcave képregényblog, címe pedig: comicbooks.blog.hu

 

Itt elsősorban kedvenc képregényeimről írok, híreket osztok meg, stb. Napi frissítést senki ne várjon, de igyekszem szabadidőm egy jelentős részét erre koncentrálni. Ill. erősen gondolkodom, hogy ide is néha-néha megejtsek egy-egy bejegyzést. Főleg a korábban nagyon sikeres válsággal ill. gazdasággal kapcsolatos témákat szeretném folytatni, most időm is kicsit jobban van rá, meglátjuk.

 

Ha esetleg valaki dizájnnal vagy éppen bejegyzésekkel besegítene a két projekt valamelyikébe, kérem, jelezze itt vagy e-mailben. (vargatamas84kukacgmailpontcom)

Címkék:intro comic 1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://rhynnhosei.blog.hu/api/trackback/id/tr322017328

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

wouhn 2010.06.21. 22:44:04

Szia

Elnézést kérek, hogy ide írok, de nem találtam se e-mail címet vagy más elérhetőséget.
Olvasgattam a blogodat és tetszik az elhivatottságod a filmes és sorozatos témákat illetően. Jómagam is blogolással foglalkozok, a sorozatportal.neobase.hu oldalt vezetem. Kíváncsi lennék, hogy volna-e kedved, időd csatlakozni hozzánk és a csapat tagjaként hozzánk (is) írogatni cikkeket kritikákat, ilyesmiket. Nézz be az oldalra és gondold meg.

Várom válaszod.

Üdvözlettel,

wouhn
sorozatportal.neobase.hu
süti beállítások módosítása