rhynn 2008.09.30. 09:20

Beköszönő

Elindult hát az új oldalam, amely remélhetőleg idővel szép és csillogó lesz, sok posttal és még több kommenttel. A költözés azért volt fontos, mert a blogspot tárhelyét nem mindenhol tudtam elérni, így a szerkesztés is nehézkessé vált. A Blog.hu-n viszont elég sokat töltök, így talán sokkal kényelmesebb lesz a blog elérése.

Hogy mire lehet számítani? Saját blogomon szeretném bemutatni azokat a dolgokat, amik igazán foglalkoztatnak a mindennapok során. Lesz film és sorozatkritika, zenei ajánló, sok hír a Barcáról, emellett pedig kicsit aktívabban szeretnék foglalkozni a közélettel is, hogy mi is történik a nagyvilágban.

Első nagyobb projektemnek a napjainkban kiélesedő bankpiaci válságot szeretném bemutatni kellő részletességgel, bankosként egy kicsit elfogultabban a kelleténél. Emellett nekem tetsző korábbi blogpostjaimat is sorban átemelgetem majd ide, kiegészítve egyfajta önelemzéssel. Ha ez megvan, jöhetnek a következő témák.

Moderálási alapelveim alapjában véve szigorúak, személyeskedést, flame-t nem szeretnék, amúgy bármi jöhet.

Címkék:intro Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rhynnhosei.blog.hu/api/trackback/id/tr22688520

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása