rhynn 2008.10.27. 17:24

Antidepresszáns Londonból

Juande Ramos mester szombat éjjeli búcsúja után tényleg sikerült kinevezni Redknapp mestert, s a csapat megelőlegezte a bizalmat neki: a bajnokságban, 8 győzelem nélkül megvívott mérkőzés után végre örömet okozott szurkolóinak, az áldozat pedig a Bolton volt. 2-0 Darren Bent és Pavljucsenko góljaival.

"Remekeltek" tehát a csatárok, ami nagyon örömteli, hisz a szezon során eddig talán ez a csapatrész volt a leggyöngébb (szoros holtversenyben az összes többivel). Nyugodalomra pedig nincs okuk, hisz az új edző természetesen hozná magával saját embereit, elsőként nem mást mint... most kapaszkodjatok meg... Jermain Defoe-t! Ennél nagyobb előnnyel edző nem kezdhetne nálam, hisz ő volt az egyik kedvencem, amíg el nem adták másfél év kispadoztatás után. Új csapatában pedig ontotta a gólokat, edzője pedig nagyon szerette.

 

Ráadásul elővehetem a fiók mélyéről a Defoe feliratú Spurs mezt!

Címkék:foci spurs Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rhynnhosei.blog.hu/api/trackback/id/tr28734848

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása