rhynn 2008.11.04. 08:00

Die with your boots on

1997 óta sok minden megváltozott. Nyugdíjba vonult Luis Enrique, Nadal és Guardiola is, aki azóta már a Barcelona edzője lett. Elvégeztem a középsulit és az egyetemet is... És azóta nem nyert olyan Forma-1-es pilóta, akinek igazán szurkoltam volna.

Akkor Jaques Villeneuve nyert, Michael Schumacher ellen, akitől végül az összes pontját elvették, mert Jerezben kilökte a francia-kanadait, hogy így biztosítsa be harmadik világbajnoki címét. David Couldhard kb. ekkor került a McLarenhez, s 97-ben 3. helyen végzett. Az ő búcsúfutamát is láthattuk tegnap, de sajnos lehetősége se volt méltóképpen búcsúzni.

Viszont új világbajnokot ünnepehetett a sok szurkoló, méghozzá egy angolt, aki nem mellesleg szinesbőrű, s a szakértők azt mondják, ez bizony jót tesz a sportnak. Így hirtelen kevés időmben csak egy-két képet raknék ki, aztán a hét folyamán még 1-2 postot megér Lewis.

A cím apropóját pedig az adta, hogy egy-két héttel ezelőtt szert tettem eredeti McLaren cipőkre, hogy (a marketingesek szerint) így is jobban azonosulhassak a csapattal.

Az első képen a legfiatalabb világbajnok melegít:

A második képen felvonultak a McLarenek:

Még egy a búcsúzó skótról:

Aztán az öröm képei:

Címkék:f1 hamilton Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rhynnhosei.blog.hu/api/trackback/id/tr73748462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása