rhynn 2008.11.14. 12:00

50 felett

Tegnap elértem az ötvenedik hozzászólást, ennek örömére pedig tovább dolgoztam az új dizájnon, aminek beta változatát már fel is töltöm, s hétvégén, ha a Photoshop is úgy akarja már kész lesz a végleges. Bár az előző fejléce nagyon tetszik, valahogy a szerkezete elég átláthatatlannak tűnik, s ezért döntöttem a csere mellett.

A sorozatjunkie hírverésének köszönhetően egyébként tegnap olvasottsági rekordot is döntöttem, 250 egyedi látogató + 50 feletti RSS olvasó, s ez nagy örömmel tölt el :) Egyedül a kommenteket hiányolom a cikkekhez, úgyhogy kedves olvasók, nyugodtan irogassatok :)

Hamarosan folytatom a gazdasági világválságos cikkeket is, egyelőre anyagot gyűjtök, de vázlatban már áll 2-3 cikk. Amúgy az oldal fő profiljának továbbra is a filmek-képregények-zene-játékok vonulatot tartom, de néha szeretnék komolyabb cikkeket is berakni.

Néhány dolog még csúszik erre-arra, de folyamatosan javulgatni fog a következő két napban, viszont, ha éles, jobban tudom követni a változásokat, mint a tervezőben. A kellemetlenségekért elnézést kérek.

Címkék:intro Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rhynnhosei.blog.hu/api/trackback/id/tr11768399

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása