rhynn 2008.11.19. 12:00

Barney csúcsközelben!

A tegnapi szenzációs részt a nézők sem kerülték el! A How I Met Your Mother a hirdetőknek fontos 18 és 49 év közötti korosztályban második lett a nézettségi versenyben, egy olyan napon, amikor a következő sorozatokat követem: HIMYM, Chuck, Terminator, Big Bang Theory, Heroes. Emellett megy Prison Break, az abszolút kedvenc Two and a Half Man, Dancing With the Stars (erről nyúlták a szombat esti láz című műsort), CSI Miami, Samanta Who, Boston Legal, Worst Week. Nem semmi lista.

Ebből a sorozat felhozatalból csak a két és fél ember tudta megelőzni, ill holtversenyben végzett a táncikálós műsorral. Figyelemre méltó ez, hiszen az első két évadban a nézettség nagyjából fele volt ennek, s csak a csatorna jóindulatán múlott, hogy nem lett belőle kasza. Pedig a hétfői mészárszékből kibukott több sorozat is, például nagy kedvencem, a Journeyman, előtte évben pedig a Traveler. (bár ez utóbbiban nem vagyok biztos)

Aztán jött az írósztrájk, s két szereplő, akik rengeteg nézőt csábítottak át más műsorokról: először is Sarah Chalke, aki Stellát alakította, s elég sokáig maradt, valamint két rész erejéig Britney Spears is csatlakozott, s bár alakítása nem volt felejthetetlen, őmiatta sokan megismerték a Barney és a haverok show-t.

Egyébként aludtam egyet a tegnapi részre, s bejelentem, hogy leendő cégbirodalmam székházához tervezőt keresek. Minimum feltétel, hogy tüzet okádjon az épület.

Push it! Push it for Glory!

Címkék:sorozat komment himym Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rhynnhosei.blog.hu/api/trackback/id/tr54777247

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása