rhynn 2008.12.10. 21:13

Hogyan ne reklámozzunk

Vannak olyan dolgok, amit értelmes marketinges nem követ el: nem reklámoz alkoholt alkoholistával (Travolta Chilli Palmeres betiltott reklámjai), amerikai alkoholt libanonban amerikai bombázás közepette leomló hidakkal, s legfőképpen "okos" embereknek szóló gyorskölcsönt focistával...

A focista ugyanis pozícionáláskor csak utolsónak ért be a sorba az edzésről, az okos, értelmes, példakép, stb. jelzők helyett a sötét tuskó maradt meg. Nem jó ez így, bár sokan mindent megtesznek, hogy igazat adjanak a kétkedőknek.

Adott ugyanis az új provident reklám, melyben az öltözőben az egyik focista a másiknak magyarázza, hogy a gyorskölcsönnek csak 13.000 forint a törlesztője, futja belőle mindenre. Persze azt már nem teszi hozzá, hogy értelmes ember gyorskölcsönt max akkor vesz fel, ha életmentő műtétre kell költeni, nem pedig nyaralásra költi... Persze ezt a jószándékú férfiember nem tudja, mert ő focista, nem érthet ehhez. A törlesztő az heti, nem havi a téháem meg 250%, persze ez nem azonos a kamattal...

Mit gondolnak erről a kliensek?

Ha bemegyek egy bankba, akár órákat állok sorba, kifaggatnak mindenről, itt meg rendesek, pikk-pakk intézkednek. Jobb, hogy idejönnek, nem kell buszoznom, sorban állnom, csak megcsináljuk a papírokat és már hozzák is a pénzt. Egy nap alatt meg is van.

Hogyne. Fizetsz 200% kamatot, hogy ne kelljen buszozni?

A TV-ben láttam a hirdetést, fölhívtam a számot és másnapra már meg is volt a kölcsön.

Már próbálkoztam máshol is és általában más bankoknál olyan körülményes. És ha már kölcsön kell, akkor inkább tegnap, mint holnapután.

Címkék:reklám 1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://rhynnhosei.blog.hu/api/trackback/id/tr35815874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

VVega · https://debugme.eu/ 2009.01.08. 18:20:07

Hát igen...nagy a sötétség Abszurdisztánban :)
süti beállítások módosítása