rhynn 2008.12.30. 18:23

Dr. Horrible Éneklős Blogja

Kevés netes kezdeményezés hatott meg annyira, mint a címben szereplő háromrészes internetes minisorozat, a Dr. Horrible's Singalong Blog. Hogy miről is van szó? Dr. Horrible egy elfuserált képregényes villain (gonosz), aki meg akarja mutatni, hogy ő mekkora fasza csávó, s be akar kerülni a főgonoszok titkos szervezetébe, az Evil League of Evil-be. Mindezt a blogjában meséli el, némi énekléssel vegyítve.

Három rész, kb háromszor 13 perc az egész, de olyan szövegekkel, hogy azt nem lehet megállni harsány röhögés nélkül. A poénokat nem akarom lelőni, ezért mindenki nézze meg magának.

"That's the plan, rule the world... you and me, any day."

A főszereplők nem kis nevek, Neil Patrick Haris, Nathan Fillion (utóbbi a főhőst, az együgyű Captain Hammert alakítja). Komolyan, van, aki még nem látta? (Helyettük is megnéztem, iTunes számláló szerint 38 nem túl lelkes olvasó helyett)

Címkék:humor Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rhynnhosei.blog.hu/api/trackback/id/tr97849046

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása