rhynn 2009.01.08. 10:53

Az új Doktor

Ha már angol sorozatok: megvan az új Doktor, s ennek annyira nem örülök így látatlanban. A karácsonyi Special dokija szerintem nagyon vicces volt, de ez a mostani, a képek alapján inkább egyfajta emosított doki.

A választás tehát Matt Smithre esett, segítője pedig akár Lilly Allen is lehet, aki eddig legfeljebb polgárpukkasztásaival tűnt ki. Matt Smith pedig komolyabb szerepet még nem kapott a vásznon, színházi szerepeiről viszont elismerően beszélnek. 2010-es színre lépésekor egyébként ő lesz a legfiatalabb Doktor, s bár eddig folyamatosan mind a 10 doki egyre fiatalabb volt, 26 évét már nehéz lesz "alulmúlni"

Mindenesetre én nagyon sajnálom, hogy Ecclestone 1 és Tennant 3 és fél évada után megint váltani kell. Két teljesen egyedi karakter után kapunk egy újat, nehéz szokni. Ráadásul a kisérők is folyamatosan változgatnak, ami nem biztos, hogy jót tesz a stábnak.

Tennant pedig kap még 5 részt, köztük egy karácsonyit, s bizony ezt kell beosztanunk

A Doki mellett a Torchwood is teljesen megváltozik az idei 4(!!!!) részben, hisz a karakterek nagy része elhalálozott a nagy leszámolásban, így nem tudni, milyen irányt vesz a sorozat.

Címkék:sorozat Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rhynnhosei.blog.hu/api/trackback/id/tr27865073

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása