rhynn 2009.03.13. 21:20

Feljutott a Fradi!

Megérkeztek a nevezések a jövő évi NB I-es szezon licenszére, s 20 csapat adta be a pályázatát. Ezek között a jelenlegi 16 csapat mellett (bár ebből kettő szinte teljesen felesleges) három nyugati csoportos (Pécs, Gyirmót, Pápa), s mindössze egy keleti csoportos (a Ferencváros), így ha jól sejtem a Fradi gyakorlatilag feljutott.

Készül az új stadion, nagy változások várhatóak a csapat menedzsmentjében, tippem szerint egy angol üzletember jöhet a csapat élére, aki McCabe érdekeltségébe tartozik, kiakalult a csapat, max 1-2 helyen változhat. Ja és 7 góllal verték a Tökölt, idegenben, 7000 néző előtt a tavaszi nyitányon.

Bár nem mondanám magam kifejezetten rajongónak, nagyon érdekes dolgok történnek a csapat körül, így a tavasszal pár postot szánok nekik szerintem.

Stay tuned!

Nyugaton is érdekes a helyzet, hisz 3 csapat is komoly esélyekkel pályázik a feljutásra, bár én a Gyirmótot nem venném komolyan... Pécsett viszont minden a legnagyobb rendben, s talán a legjobb kezekben: Matyi Dezső 10 évre tervez, így nem szeretné az első évben kiszedni a pénzt a csapatból, sőt már kb. 500 milliót bele is fektetett. Reméljük már idén meglesz a gyümölcse!

Címkék:foci Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rhynnhosei.blog.hu/api/trackback/id/tr781000801

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása