rhynn 2009.03.29. 18:42

Viasat

Eszméletlenül dühös voltam eddig is a Viasatra, hisz átnyomta TV6-ra a BL-t, így azt nem tudom nézni, a korábbi 5 mérkőzésből heti 1 maradt az M1-en. Vagy 2,5 euroért megnézem a neten... De amit most műveltek, az pofátlanság.

Van egy új műsoruk, ami annyira népszerű, hogy semmiképp nem lehet átpakolni (Pimasz úr, 260.000 néző), s ezért magyarország legnagyobb sportklubjának vérre menő mérkőzését nem lehet adni élőben. (Ciudad Real - MKB Veszprém - a legutóbbi meccsüket 460.000-en nézték). Jó, végignézem a műsort, aztán várom a meccset csúsztatva.

Na jön 5 perc reklám, aztán bevágják a 19. percet élőben, majd leveszik és jön Gianni a tévétaxijával. Egyrészt 19 perc szórakozásomat elszúrták, másrészt itt ülök és nézném a meccset. Na épp most leszedték Gianni-t és megy a meccs...

Komolyan, molotovot érdemelnének.

Címkék:komment kézilabda Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rhynnhosei.blog.hu/api/trackback/id/tr861033510

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása