rhynn 2009.05.02. 18:22

X-Men Origins: Wolverine

Nem és nem! Az életben nem fogom az F betűs szót használni Rozsomákra. Nem hiszem el, hogy a magyar forgalmazó nem merte bevállalni az eredeti képregényes nevét. Ez a gondolat bántott engemet, amikor beálltam a sorba jegyet váltani. A mozi meglepő módon nem volt tele, valahol a Watchmen hasonló időpontban történő vetítéséhez hasonló nézőszámot vártam, főleg, hogy ez nem annyira felnőtteknek szóló múvi volt.

Nem akarom sokáig rabolni az időtöket, annyit nem ért a film, hogy több oldalas kritikát pazaroljak rá, ugyanis be kell látni, EZ A FILM NEM JÓ. Erős 6-os, de talán inkább 5 és feles.

Milyen elképzelésekkel mehetsz be a moziba, hogy megnézd a filmet?

- Ez egy jó kis akciófilm lesz. Hát nem az. A kidobott másfél órában még a Watchmennél is kevesebb akciót kapsz, max 10 percet, azt is szétválasztva: kb 4et az elején, 2-t a közepén és még 4-et a végén, ami nagyon kevés.

- Ez egy jó kis képregényfilm lesz. Hát ha láttad az Iron Mant, a Batmant, a Watchment, akár még a pókember-filmeket... ez bizony gyenge. Se nem realista, se nem képregényesen túlzó, semmitmondó az egész.

- Ez egy jó film lesz. Itt tévedsz a legnagyobbat. A film ugyanis igazából nem szól semmiről. Jön a bemutatás, más filmekben már ellőtt módszerekkel, bemutatja Jimmy és Victor életének 160 évét aztán gyorsan belecsap a lecsóba. Megszereznek egy követ, ami majd jó lesz valamire. Különválnak a testvérek, a Farkas (tessék! Kimondtam!) remete lesz, összejön a csajjal, akit kinyírnak, ezért bosszút esküszik, talál valakit, aki segítene, majd az is ellene fordul, végül szuperhőst faragnak belőle és megküzd mindenkivel.

- Kiváló szinészek szereplenek benne. Hát Ryan Reynoldsnál elröhögtem magam. Valahogy nem illik a filmbe. Szupernindzsa meg minden. Következő majd a Szerelem Hálójában remake Vinnie Jones-szal? Schuster maradjon a kaptafánál, vagy a real kispadjánál.

Ennek ellenére a film nem rossz, szerintem csak az elvárásaim voltak túl nagyok, hisz pl. a 3. X-Men film már jóra sikerült. Értékelésem 6/10

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://rhynnhosei.blog.hu/api/trackback/id/tr421099098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tom Keller · http://tomkeller.blog.hu 2009.05.02. 19:22:47

Jó látni, hogy vannak még emberek, akik írtóznak az F-betűs szótól:D Bár a Pézsmapatkány és a Torkosborz elnevezés se kutya:D

Amúgy szerintem is a Vasember tavaly mérföldekkel jobb volt, na majd idén lesz jó blockbuster a Terminator:Salvation meg a Transformers 2.

rhynn · http://comicbooks.blog.hu 2009.05.03. 08:31:20

@Tom KELLER: Meg a Sherlock Holmes és a Becstelen Brygantik :) Teljesen egyetértünk egyébként.

Szerintem a Rozsomák még coolabb is, mint a Farkas... Olyan egyedi.

Tom Keller · http://tomkeller.blog.hu 2009.05.03. 08:46:27

@rhynn: jaja, de azok sajna csak augusztus környékén jönnek ,ha jól tudom:(

rhynn · http://comicbooks.blog.hu 2009.05.03. 09:09:18

Sajnos, bár Sherlock lehet csak karácsonyra készül el :(
süti beállítások módosítása