rhynn 2009.05.10. 19:10

San Andrés kalandjai

Sorsdöntő három hét jön kedvenc csapatom életében, hisz eljöhet az, amire a szezon elején még én sem számítottam: a morálisan szétesett csapatból világverő egyletet sikerült csinálnia Pep mesternek. S ez bizony azt kell, hogy mondjam, nem a szenzációs Tridentének, hanem a középpálya motorjának, a csapat idei legjobbjának, Andrés Iniestának köszönhető.

Pár évvel ezelőtt még csak csetlett-botlott a pályán, éreztük-érezte, hogy kicsit erős neki ez a csapat. Leginkább Deco és Xavi állandó cseréjeként jöhetett szóba, aki legalább annyira képes volt minden helyzetet elszúrni, mint a portugál. Aztán a megilletődött kisfiú felnőtt, s mára már ott tart, hogy a mesterhármast megünneplendő nem Henry, Eto'o vagy Messi feliratú mezt fogok rendelni, hanem Iniesta neve fog virítani rajta.

Jobbára most is észrevehetetlen a pályán, hisz neki nem is az a dolga, bár néha elsül a lába, s akkora gólt lő, mint a Chelsea ellen a 93. percben. Gondolhatnánk, hogy ilyet egy játékos pályafutása során csak egyszer lő, s utána akár haláláig megélhet belőle, de ő nem: ő bizony bármikor képes rá.

Gyorsan megírom ezt a posztot, hisz nem egészen másfél óra múlva már komoly ünneplés várható, miután a Villarreal legyőzésével elhódítjuk a bajnoki címet!

update: Nem csak én vagyok ilyen fanatikus. Soha ennyi mezt nem adtak el egy nap alatt, mint most Iniesta nevével pénteken. Sokan San Andrés-t kértek. Lehet, nekem is az lesz. Honlap meg is látogatom a Fürge Nyuszit.

Címkék:barca Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rhynnhosei.blog.hu/api/trackback/id/tr251113547

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása