rhynn 2009.08.05. 10:20

Országimázs-kampány

Massa balesete után Schumi eljött egy kis Píár hírverést folytatni a Ferrarinak, ami egy remek lehetőség volt, hogy a Forma 1 miatt az országra terelődő 4-5 napos figyelmet kinyújtsuk pár nappal. Meg is tették derék rendőreink.

Észbe kapott mindenki, a Schumachert támogató Fiat cégtől kapott egy Alfát, hogy azzal menjen a kórházba, majd bejelentkeztek egy kis rendőri felvezetésért is. Lehetett volna parádézni, a legjobb motoros fakabátokat kiküldeni, hadd lássa ország-világ, hogy milyen jó fej is a magyar rendőrség.

Természetesen az ingyen reklám és promóció nem volt elég, elég drágára szabták a szolgálunk és védünk szolgáltatást: A Ferihegy - Honvéd Kórház - Ferihegy járatért 155.000 forintot kiszámláztak.

Schumi kis családjával végig ment a belvároson (ami gondolom sok külföldi híradóban megjelent, teljesen ingyen, Tony Curtissel ellentétben), majd egy tudatos motoros rendőr feljelentette (!!) Schumit vezetés közben mobilozásért. Bizony, napok óta csak erről szól a fáma, megemelték a különadót / vámot / hívd ahogy akarod a mobilozásért - mintha ez lenne a magyar autós társadalom legnagyobb problémája. Szegény rendőr meg úgy gondolta, nem elég, hogy Slota az ENSZ-et akarja behívni Magyarország ellen, hogy éjjel nappal égünk a Fradi és egyéb szurkolók, balhék, botrányok miatt, egy lapáttal még rátesz a tűzre.

Majd észbe kaptak, s a 10.000 forintos büntetést elengedték, s csak szóbeli figyelmeztetést kapott 2009 július - augusztusának legnagyobb reklámarca. Így kell ezt elbaszni.

Persze, vezetés közben nem szabad mobilozni, abszolút veszélytelen helyen üres úton gyorsan menni, mert ott a vámszedő, s behajtja a pénzt, amit kiosztunk korrupcióra. És persze a sztár se csinálhat meg bármit, de azért most többet ártottunk az országimázsnak, mint amit nyertünk vele.

És persze a tévé kettő is megpróbált két-három anti-schumi fant leültetni az esti film elé (hozzáteszem, engem nem sikerült volna ezzel, bármennyire is nem csípem a németet), s szokásos naplós kárörvendő / fellengzős / nagyképű műsort csinált az esetről:

Címkék:reklám f1 komment abszurd product placement Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rhynnhosei.blog.hu/api/trackback/id/tr551289922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása