rhynn 2009.09.21. 20:53

Sorozatos napló egy mondatban - Szeptember 21.

Sok sok sorozatról nem akarok külön blogbejegyzést írni (meg mostanában időm sincs rá), úgyhogy most az új évad örömére sorozatos naplót indítok. Egy rész max egy bekezdés.

Entourage S06E10: Hááááát. Háááát. Az évadban kevés olyan rész volt, ami egyértelmű hurrát váltott ki belőlem, talán csak Drama jelenetei, amikor összeveszett mindenkivel. Ez most tetszett, de a végére nem kellett volna...

Bored To Death Pilóta: Hát a végére tényleg haálra untam magam. De Ted Danson zseniális, a sorozatban nagy a potenciál.

The Big Bang Theory S03E01: Mekkora már, hogy Penny magyarázza Sheldonnak az új Star Trek filmet! (Ami amúgy májusban volt, amikor még gyakorlatilag otthon voltak...) Visszatért a hangulat, 22 rész móka és kacagás következik.

Heroes S04E01: Visszatért az összes irritáló szereplő, a többi meg civil munka után nézett. 4 részt adtam a sorozatnak, nem biztos, hogy folytatom utána is. Robert T-Bag Knepper és a csaj a Californicationből azért nagyon jó lesz.

Glee S01E04: Egyre nagyobb ez a sorozat. A tornatanárnő (aki meglehetősen emlékeztet egy középsulis tanárnénire) nagyon eltalálta a szerepét, s a többiek is belejönnek. Látszik, mennyire hülyék ezek az amerikaiak. Megérdemelten kapott egész éves berendelést.

Heroes S04E02: Határozottan jobb lett, főleg, hogy belekeverték a karnevált. Kicsit Carnivale érzésem is van, T-Bag pedig nagyon eltalált.

How I Met Your Mother S05E01: Végre visszatért a legnagyobb kedvencem! Kicsit több a romantika, Ted sokat szerencsétlenkedik, ennek ellenére nagyon nagyon jóóóó volt új részt nézni. "You are in the wrong room, T-Dog!"

Accidentally on Purpose Pilóta: Az idei első bepróbált és elkaszált sorozat. Az idős Puma elmegy egy bárba, felszed egy fiatal srácot, majd teherbe esik. Kb erről szól, s legalább annyira nem vicces, mint amennyire nem én vagyok a célközönség.

House S06E01E02: Visszatérésem a beteg doki mindennapjaiba. Az előző évad utolsó 12 része érdektelenség miatt kimaradt. Történetileg biztos sok mindenről lemaradtam, de ez van. A rész önnálló résznek elmegy, de valahogy nem hozta vissza a hangulatomat.

Cougar Town Pilóta: Tetszett. Érdekes a felvetés, a Cougarok bejönnek, Courtney még nem öregedett meg, mi kell még?

Flash Forward Pilóta: 10/10. Megvan, mit csinálok, ha vége a Lostnak. Flash Forwardot nézek. Képzeljük el, hogy az egész emberiség elsötétül 2 percre, s ezalatt látja a jövőjét.

Office S06E02: Ez elég gyenge volt. talán a cold open sikerült megfelelőre, a többi inkább erőltetett. Még bízom, hogy az október 8-i dupla rész sikeres lesz.

Supernatural S05E02: Hatalmas ez a sorozat, Castieltől pedig kiráz a hideg. Alig várom a következő részeket. Sajnos a várható évadvég lezárja a sorozatot is, s nem nagyon lesz folytatása.

Smallville S09E01: Kneel before Zod! Az új évad nagyszerű változásokat, s remek szereplőket hozott. Végre láthatjuk Supermant is, remélem még 2-3 évad lesz a sorozatban. Utána pedig kapunk egy Green Arrow spin-offot, vagy éppen Greysons, Batman, Nighwing, Green Lantern, JLA vagy valami hasonló sorozatot az íróktól.

Címkék:sorozat 1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://rhynnhosei.blog.hu/api/trackback/id/tr621397971

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

desmond wallace · http://desmondwallace.freeblog.hu/ 2009.09.27. 10:50:35

A Big Bang továbbra is állat.
A Heroes unalmas, de érdekel, hogy mi lesz még itt.
A FlashForward bejött.
A Supernatural meg részről-részre javul.
süti beállítások módosítása